14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Poliţiştii rutieri, în acţiune non-stop

Dolj: Poliţiştii rutieri, în acţiune non-stop

Poliţiştii rutieri doljeni au organizat şi executat, în cursul zilei de ieri, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere cauzate de neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea drumului prin locuri marcate şi semnalizate corespunzător şi de conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au aplicat un număr de 66 sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 8.745 de lei, conform prevederilor OUG 195/2002. 9 permise de conducere au fost reţinute de poliţişti în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În perioada 13 – 24 martie, poliţiştii Biroului Rutier au organizat şi executat o acţiune pe linia verificării modului în care sunt respectate normelor rutiere de către conducătorii de autovehicule înmatriculate în alte state.
Poliţiştii rutieri au controlat în trafic 567 autovehicule, fiind astfel constatate 379 abateri de natură contravenţională pentru care s-au aplicat sancţiuni în sumă totală de 52.100 de lei. Totodată, au fost reţinute 14 permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS