20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 50 de firme româneşti din domeniul alimentar au participat la IFE Londra

Peste 50 de firme româneşti din domeniul alimentar au participat la IFE Londra

Peste 50 de firme româneşti din domeniul alimentar au participat, săptămâna trecută, la cea mai importantă manifestare expoziţională de profil IFE (International Food & drink Event), de la Londra, Marea Britanie, informează un comunicat al Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc-APAR, preluat de Agerpres.

Firmele româneşti şi-au expus produsele în trei standuri, grupate pe o suprafaţă totală de circa 400 mp. Standurile au fost localizate în zona pavilioanelor naţionale, în imediata apropiere a sectorului destinat produselor din carne, fapt ce a creat o vizibilitate sporită pentru firmele româneşti.
România a participat la acest eveniment cu produse din domeniile: carne, panificaţie, patiserie şi dulciuri, apă minerală, ceaiuri, dulceţuri, miere, condimente, vinuri, produse lactate şi uleiuri vegetale.

Pavilionul Romaniei a beneficiat de prezenţa lui Valentin Soneriu – secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a lui Ion Jinga, ambasadorul României la Londra, şi a lui Ioan Oleleu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS