25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţia doljeană, la ceas aniversar

Poliţia doljeană, la ceas aniversar

Poliţia Română aniversează mâine 191 de ani de atestare documentară, iar Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj va marca acest moment festiv. Poliţiştii doljeni au organizat mai multe manifestări în acest sens, cele mai importante fiind competiţiile sportive în care au fost angrenate cadrele Inspectoratului, Cupa Presei la Tir organizată pentru reprezentanţii mass media, întâlniri cu craioveni pentru o mai bună cunoaştere a dotărilor şi metodelor de acţiune ale poliţiştilor în diverse situaţii.

Mâine, la sediul IPJ Dolj va fi organizat un ceremonial de pomenire a eroilor poliţişti căzuţi la datorie, moment care va fi urmat de o şedinţă festivă, organizată în Amfiteatrul „General Ion Eugen Sandu”, la care vor lua parte personalităţi marcante ale judeţului şi oraşului nostru, lideri ai organizaţiilor şi instituţiilor partenere în lupta împotriva criminalităţii. Cu acest prilej, se vor da citire ordinelor de avansare în gradul profesional următor a poliţiştilor care şi-au câştigat acest drept, vor fi premiaţi poliţiştii câştigători ai competiţiilor sportive şi vor fi ascultate alocuţiuni susţinute de cei care vor fi prezenţi.

Alături de poliţiştii doljeni în acest moment aniversar se vor afla şi colegii lor de la Direcţia Regională de Poliţie Vidin, Bulgaria şi din cadrul Poliţiei oraşului Zajecar, Serbia, parteneri de tradiţie în combaterea criminalităţii transfrontaliere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS