14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Poziţia Copilului“, în premieră la TV, miercuri seară, la „Cronica Cârcotaşilor”

„Poziţia Copilului“, în premieră la TV, miercuri seară, la „Cronica Cârcotaşilor”

Pentru ediţia de mâine a „Cronicii“, Cârcotaşii de la Prima TV au pregătit două scenete rupte din realitate. S-au gândit să vă curme aşteptarea şi să vă prezinte, în premieră, pe micile ecrane, superproducţia „Poziţia Copilului“. Evident, în stilul caracteristic! De asemenea, veţi vedea confruntarea divelor la „CapCan TV“. În rolurile principale „Querida“ şi „Mijou“, una mai despuiată decât cealaltă.
Premiat cu „Ursarul de Aur“ la Berlin, „Sarmaua de Argint“ la Ştefăneşti şi „Cocalarul de Bronz“ la Oscar, „Poziţia Copilului“ este un film inspirat din realitate, un film despre drama celor care plătesc contribuţii sociale, pentru ca alţii să se bucure de asistenţă socială. Alţii… din ce în ce mai mulţi.
În rolul Copilului Minune îl veţi revedea pe inegalabilul Dezbrăcatu’. Nu va lipsi nici restul familiei şi nici doctoriţa, care a asistat la naşterea lui.  
Acestea fiind zise, veţi vedea un film de acţiune despre o copilărie terorizată şi terorizantă. Un film cu sonor, care te lasă mut! Un thriller psihologic despre iubirea necondiţionată dintre o mamă şi minunea ei de copil. „Poziţia Copilului“, o minune de film, în curând, la „Cronica Cârcotaşilor“.  
Până atunci, însă, vă invităm să urmăriţi o ediţie „fără textilă“ a emisiunii „CapCan TV“, cu Adrian „Antene“ şi Ilinca „Bambilici“, în care veţi afla dacă „Mijou“ este sau nu cea mai dezbrăcată divă TV. Zăvoranca, însă, este de altă părere.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS