13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Ia te uită!

Adâncul albastru

Distribuţia: Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Ashley Scott
Regia: John Stockwell
Acţiune – 2005

Jared Cole îşi câştigă pâinea căutând epave aflate în apele ce împrejmuiesc insulele Bahamas. El şi iubita sa, Samantha Sam Nicholson, locuiesc pe o amărâtă de barcă, gata-gata să se scufunde, şi sunt pasionaţi de comorile ascunse pe fundul oceanului. Deşi până acum n-au reuşit să găsească mare lucru, cei doi sunt fericiţi că se au unul pe celălalt şi se mulţumesc cu puţinul pe care îl împart. Jared visează să vină şi momentul marii lovituri, care să-l ajute să trăiască o viaţă luxoasă, mai ales că în fiecare zi admiră iahtul ce stă ancorat la docul de alături.
Într-una din zile, Jared şi Sam se trezesc vizitaţi de Bryce Dunn, un prieten din copilărie al lui Sam, care acum o duce foarte bine ca avocat. Bryce şi prietena sa, Amanda, au venit în Bahamas pentru o scurtă vacanţă, pentru câteva zile de distracţie şi scufundări pe care le petrec pe un iaht împreună cu Sam şi Jared.
În adâncuri, Jared descoperă epava unui avion încărcat cu droguri şi se gândeşte că asta e şansa lui să dea lovitura la care a visat întotdeauna. În timp ce Sam îl convinge pe Jared că încărcătura este prea periculoasă şi că n-ar trebui să se apropie de ea, Bryce şi Amanda nu văd de ce ar rata ocazia de a câştiga o grămadă de bani fără a depune vreun efort, aşa că intră în gaşca lui Primo, un antreprenor local dubios, cu care vor să pună mâna pe conţinutul valoros al avionului… Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 8.
20.30 – Antena 1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS