16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate"The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2", câştigătorul absolut "Zmeura de aur"

„The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”, câştigătorul absolut „Zmeura de aur”

Cele mai proaste filme din 2012 au fost nominalizate sâmbătă seara la împărţirea premiilor „Zmeura de Aur”, cu o zi înainte de decernarea prestigioaselor trofee Oscar, conform rtv.net. De departe, filmul care a reuşit să adune cele mai multe trofee a fost ultima parte din seria „Twilight”, care s-a impus la şapte categorii, printre care şi „Cel mai prost film”.

Pelicula „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” a avut un număr record de 11 nominalizări. A reuşit însă să se impună doar la şapte dintre acestea şi a fost desemnat „Cel mai prost film din anul 2012”. Totodată, actriţa Kristen Stewart a primit „Zmeura de aur” pentru cea mai slabă prestaţie într-un rol principal, iar Taylor Lautner, într-un rol secundar.

Adam Sandler a primit şi el o „Zmeură de aur” pentru rolul din „That’s my boy”. Este pentru al doilea an la rând când Sandler este în top la competiţia de care se feresc toţi actorii şi regizorii.

Şi Rihanna a câştigat o „Zmeură de Aur”. Cântăreaţa a luat trofeul pentru rolul său secundar din „Battleship”, filmul cu care şi-a făcut debutul pe marile ecrane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS