14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateChiliman: Prim-vicepeşedinţia PNL îi va aduce prejudicii de imagine lui Iohannis

Chiliman: Prim-vicepeşedinţia PNL îi va aduce prejudicii de imagine lui Iohannis

Primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman a declarat, astăzi, că funcția de prim-vicepreședinte al PNL îi va aduce prejudicii de imagine edilului Sibiului Klaus Iohannis.
„Cred că actualul Statut, funcția de prim – vicepreședinte nu va putea să fie ușor de realizat și că îi va aduce prejudicii de imagine domnului Iohannis, dar asta e o decizie a dânsului. Eu sper ca experiența dânsului pe plan administrativ pe care a avut-o până acum în administrația locală să fie un câștig pentru PNL“, a spus Chiliman.
Întrebat dacă Johannis ar fi mai bun pentru a candida la alegerile prezidențiale din partea PNL, Chiliman a răspuns: „Este motivul pentru care am propus ca candidatul PNL pentru alegerile de președinte al României să fie ales de toți membrii partidului, cu o perioadă de șase – opt luni de zile înainte de alegerile respective, pentru că în felul acesta cel mai puternic candidat al partidului ajunge în prima linie și poate să ducă mai departe steagul“, a spus Chiliman.
Jurnaliști au insistat să primească un răspuns clar privind capacitatea lui Klaus Iohannis de a fi mai potrivit ca și candidat pentru funcția de președinte al României decât actuala propunere a USL, Crin Antonescu, Chiliman subliniind că nu are suficiente elemente pentru a răspunde la această întrebare. „Cred că cel mai bine era ca partidul să fi fost lăsat să dea el răspunsul la această întrebare prin modul de alegere pe care l-am propus, dar care a fost respins“, a mai adăugat acesta, conform NewsIn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS