19.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul olandez de externe: Vom discuta despre ultimul raport MCV pentru România la Bruxelles

Ministrul olandez de externe: Vom discuta despre ultimul raport MCV pentru România la Bruxelles

Este important că MCV există și că România îl folosește bine, iar în săptămânile care urmează vom discuta la Bruxelles consecințele ultimului raport, se arată într-un comunicat al ministrului de externe olandez, după întrevederea lui Frans Timmermans cu omologul român, Titus Corlățean, informează NewsIn.

„Relațiile economice dintre Olanda și România sunt deja apropiate, dar putem beneficia de ele mai mult promovând comerțul și cooperarea în domenii precum agricultura”, a declarat ministrul olandez de externe, Frans Timmermans, în cadrul unei întrevederi cu șeful diplomației române, Titus Corlăţean, care a efectuat o vizită oficială în Olanda, în perioada 11-12 februarie.

Potrivit comunicatului, cei doi minișltri au discutat și despre ultimul raport MCV pentru România. „Este important că MCV există și că România îl folosește bine. În săptămânile următoare vom discuta la Bruxelles despre consecințele ultimului raport”, a spus Timmermans.
Timmermans a subliniat, de asemenea, că a transmis Parlamentului naţional evaluarea Guvernului de la Haga privind raportul MCV pentru România, care pune în evidenţă o serie de progrese semnificative făcute de Guvernul României în acest dosar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS