22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Ia te uită!

Capcană pentru hoţ

Robert „Mac“ MacDougal (Sean Connery) are o reputaţie serioasă: este considerat cel mai mare hoţ de lucrări de artă din întreaga lume. Iar când în New York se constată dispariţia unei nepreţuite lucrări a lui Rembrandt, toată lumea se gândeşte că Mac trebuie să fie implicat.
Pictura este însă asigurată pentru 24 de milioane de dolari, iar compania de asigurări îşi trimite propriul detectiv, Virginia „Gin“ Baker (Catherine Zeta-Jones) pe urmele hoţului. Cu voinţă şi multă imaginaţie, Gin pune la punct un plan pentru a-l prinde pe Mac, dar acesta se va dovedi o pradă greu de prins. Acest joc al inteligenţei va pune însă bazele unei relaţii speciale între cei doi şi nu trece mult până când ei vor plănui împreună cel mai mare jaf al sfârşitului de mileniu.
Mac îşi va vedea obiceiurile date peste cap de apariţia în viaţa sa a frumoasei detective. Va trebui, la rândul său, să îşi folosească întreaga inteligenţă pentru a-şi „întinde capcanele“, dar şi pentru a nu cădea în cursele pregătite de frumosul său „vânat“.
Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 8.
20.30 – Prima TV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS