22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Trasee RAT modificate

Strada Nicolae Titulescu din Craiova a fost redeschisă zilele trecute pe breteaua din faţa CEZ Distribuţie (sensul de mers către Valea Vlăicii), în urma finalizării parţiale a lucrărilor de reabilitare la clădirea CEZ. Cu toate acestea, traficul este în continuare restricţionat în zonă, însă numai pentru pietoni.
„Cu avizul Poliţiei Rutiere şi aprobarea Primăriei Craiova, a rămas restricţionată în acea zonă circulaţia pietonilor pe trotuarul din dreptul CEZ, până la 1 martie, în vederea finalizării lucrărilor la faţada clădirii CEZ“, a precizat insp. Sorin Gae, reprezentantul Poliţiei Rutiere Craiova în Comisia de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale de pe lângă Primăria Craiova.
Regia Autonomă de Transport Craiova a anunţat, la rândul său, miercuri, că, drept urmare a redeschiderii circulaţiei pe bulevardul Nicolae Titulescu, tronsonul din dreptul clădirii CEZ Distribuţie, şi-au reluat circulaţia pe acolo şi traseele de autobuz 3b, 6b, 9, 11, 23b şi 25. Cu această ocazie, a fost reînfiinţată pe sensul către Teatru, pe vechea locaţie, staţia Spitalul nr. 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS