18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalariaţii CFR vor primi mâine lichidarea pe luna decembrie

Salariaţii CFR vor primi mâine lichidarea pe luna decembrie

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a anunţat că la ora 9.00 a încetat protestul spontan declanşat de salariaţii sucursalelor CF Bucureşti, Craiova, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. 
Încetarea desfăşurării activităţii în intervalul orar 7.00 – 9.00 a afectat circulaţia a 138 de trenuri, aflate în grafic pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa acestea acumulând, în total, 10.468 minute de întârziere. Facem precizarea că, niciun tren nu a staţionat pe traseu, acestea fiind oprite doar în staţii.
Protestul spontan a fost declanşat din cauza întârzierii cu o zi a celei de-a doua tranşe (lichidarea) aferentă lunii decembrie.
Reprezentanţii administraţiei au înştiinţat federaţiile sindicale, cu puţin timp în urmă, că joi 17.01.2013, salariaţii vor primi ce-a de a doua tranşă (lichidarea) aferentă lunii decembrie.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS