19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Activităţile proiectului "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii" continuă şi astăzi

Craiova: Activităţile proiectului „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” continuă şi astăzi

Proiectul „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, lansat luni de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, va continua şi astăzi în Craiova. Începând cu ora 11:00, pe Calea Bucureşti va fi organizată simularea unui accident rutier, iar în paralel, la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” va avea loc un concurs de cunoştinţe de legislaţie rutieră şi mers pe biciclete şi role. De la ora 14:00 este programată o acţiune de prevenire a vitezei, organizată de Serviciul Rutier.

Activităţile de ieri din cadrul proiectului au inclus o sesiune demonstrativă de acordare a primului ajutor şi difuzarea unui film de scurt metraj privind conduita preventivă în trafic, evenimentul desfăşurându-se la Liceul Energetic din Craiova. Tot ieri, poliţiştii craioveni s-au întâlnit cu elevi şi profesori de la şcolile 39 şi 30, pentru discuţii cu caracter de prevenire a riscului infracţional, iar în parcarea mall-ului Electroputere Parc au fost organizate proiecţii video ale unor filme cu mesaj educativ preventiv, pe teme rutiere, dar şi imagini cu accidente rutiere grave, surprinse de camere de supraveghere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS