18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Arestaţi preventiv pentru tâlhărie

Olt: Arestaţi preventiv pentru tâlhărie

Judecătoria Slatina a dispus ieri arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpaţilor M.S., de 34 de ani, C.M., de 25 de ani, S.M., de 39 de ani, şi G.V., de 25 de ani, toţi din oraşul Piatra Olt, suspecţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Aceştia, în seara zilei de 23 septembrie, au pătruns în balastiera unei societăţi comerciale, de pe raza oraşului Piatra Olt, unde l-au lovit cu pumnii pe paznic, I. Mirel, de 31 de ani, din comuna Brâncoveni, şi au sustras mai multe bunuri, după care au fugit.
În urma sesizării primite, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Piatra-Olt şi jandarmi din cadrul I.J.J. Olt, care, la scurt timp, au identificat cele patru persoane, în imediata apropiere a balastierei, pentru prinderea acestora fiind necesară folosirea sprayurilor iritant lacrimogene, a bastoanelor şi a cătuşelor din dotare.
Din incinta balastierei se reclamă lipsa unui aparat de sudură şi alte bunuri din metal, valoarea acestora urmând a fi stabilită ulterior.
Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS