17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞase urgenţe medicale rezovate de pompierii mehedinţeni

Şase urgenţe medicale rezovate de pompierii mehedinţeni

Echipajele SMURD, aparţinând ISU Mehedinţi, au intervenit pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi transportarea la UPU, a unui număr de 6 persoane cu diferite afecţiuni medicale.
Ambulanţele SMURD s-au deplasat în localităţile Dr. Tr. Severin, Cocorova (Şişeşti), Ciovârnăşani, Magheru (Brezniţa de Ocol) şi Cerneţi (Şimian), acolo unde pacienţii aveau nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Afecţiunile, pentru care au fost solicitaţi paramedicii SMURD, au fost insuficienţe respiratorii, suspiciuni de fracturi costale şi de membre, dureri, greţuri şi vărsături, dar şi imposibilitate de deplasare. La toate solicitările, paramedicii au acordat primul-ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Tr. Severin a intervenit, cu o autoscară mecanică, în cursul nopţii trecute, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe str. Calomfirescu, pentru îndepărtarea unei bucăţi de tablă, desprinsă din învelitoarea acoperişului unui bloc de locuinţe. Din cauza vântului puternic, tabla se afla în pericol de cădere într-un loc public.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS