21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - VfB Stuttgart - Steaua, scor 2-2, în debutul grupei E a Ligii Europa

Fotbal – VfB Stuttgart – Steaua, scor 2-2, în debutul grupei E a Ligii Europa

Echipa Steaua Bucureşti a debutat, joi, cu o remiză în grupa E a Ligii Europa, scor 2-2 (1-1), în deplasare, cu formaţia germană VfB Stuttgart, după ce a condus cu 2-1 până în finalul meciului. Golurile au fost marcate de Ibisevici ‘5, Niedermeier ’85, respectiv Adrian Popa ‘6, Rusescu ’80 din penalti.

1-0: Ibisevici reia cu o lovitură de cap din şase metri o minge centrată de pe partea stângă a lui Hajnal.

1-1: Adi Popa i-a pasat în adâncime lui Nikolici, acesta a încercat să-l dribleze pe Ulreich, dar a fost faultat, însă arbitrul a lăsat jocul să continue, mingea ajungând la Chipciu, care din cinci metri înscrie printre picioarele fundaşului Sakai.

1-2: În minutul 79, Adrian Popa este faultat în careu de Rodriguez, iar Raul Rusescu transformă penaltiul cu un şut în dreapta lui Ulreich.

2-2: Niedermeier restabileşte egalitatea în minutul 85, după ce a reluat cu o lovitură de cap o centrare venită de pe partea stângă.

VfB Stuttgart: Ulreich – Sakai, Niedermeier, Rodriguez, Boka – Gentner, Kvist (Harnik ’82) – Tunay Torun (Okazaki ’62), Hajnal (Traore ’82), Cacau – Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Pârvulescu (Latovlevici ’81) – Prepeliţă (Rusescu ’46), Bourceanu, Filip (Pintilii ’46) – A. Popa, Nikolici, Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Kvist ’28, Ulreich ’80.

La partidă a asistat şi fostul atacant al şvabilor, Ciprian Marica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS