19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAE: Nici un diplomat român nu a fost implicat într-un incident la un restaurant din Roma

MAE: Nici un diplomat român nu a fost implicat într-un incident la un restaurant din Roma

Ambasada României în Italia susține că niciun membru al misiunii sau al unui oficiu consular din Peninsulă nu a fost implicat într-un incident la un restaurant din Roma, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe (MAE), în replică la informația potrivit căreia un diplomat român nu și-ar fi plătit consumația.

”Ca urmare articolelor apărute în presă referitoare la implicarea unui consul/diplomat român din Italia într-un incident petrecut la un restaurant din Roma, Ambasada României în Italia precizează că, în urma verificărilor efectuate, persoana care face obiectul articolelor nu este nici membru al Ambasadei sau al unui oficiu consular din Italia, şi nici membru al corpului diplomatic şi consular al României”, se arată în comunicatul MAE prezentat de NewsIn.
Un consul român ar fi fost implicat, vineri, într-un scandal într-un restaurant din Roma, unde a refuzat să achite nota de plată deoarece meniul a fost adus cu întârziere, a scris publicația italiană Il Gazzettino. Ziarul a citat martori oculari, dar nu a precizat numele diplomatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS