9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Razie a oamenilor legii în Craioviţa Nouă

Craiova: Razie a oamenilor legii în Craioviţa Nouă

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craioviţa Nouă au organizat şi executat ieri o acţiune la care au participat 32 de poliţişti, jandarmi din cadrul GJMb Craiova şi poliţişti locali.

Aceştia au avut în atenţie 7 locaţii, printre care şi un centru comercial, fiind controlate 47 de societăţi comerciale, 7 localuri de alimentaţie publică, 5 săli de jocuri mecanice şi au fost organizate 2 filtre auto pentru controlul selectiv al traficului, în cadrul cărora au fost oprite în trafic şi controlate 67 de autovehicule.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale, din care 29 pentru combaterea activităţilor comerciale ilicite, valoarea totală a sancţiunilor aplicate ridicându-se la suma de 19.940 de lei.
De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri şi mărfuri în valoare totală de 1.430 de lei, întrucât comercianţii nu au putut prezenta documente de provenienţă, în conformitate cu prevederile legale.
A fost depistată G. Claudia, de 30 de ani, din comuna Urzicuţa, Dolj, care transporta marfă cu o autoutilitară, fără acte de provenienţă cu scopul de a le introduce şi a le oferi spre vânzare prin punctul de lucru al unei societăţi situat în Piaţa Craioviţa Nouă. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 1.500 de lei şi s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a mărfii ce o deţinea şi o transporta fără documente legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS