16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiviu Pop: Luni sau marţi va fi asigurat frontul de lucru la Oltchim

Liviu Pop: Luni sau marţi va fi asigurat frontul de lucru la Oltchim

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, azi, că în cursul săptămânii viitoare, luni sau marţi, va putea fi asigurat frontul de lucru pentru angajaţii Oltchim, „în cea mai optimistă variantă”, informează NewsIn.

Ministrul se va afla azi la Râmnicu Vâlcea, la combinatul Oltchim, pentru a discuta cu angajaţii care protestează încă de săptămâna trecută.
„Nu ştiu dacă putem spune că vom rezolva foarte multe. Mă duc să le mai explic încă o dată, celor care nu au înţeles, paşii pe care i-am făcut de la ultima vizită şi care sunt direcţiile de acţiune ale Ministerului Economiei şi ale Ministerului de Finanţe. (…) Paşii pe care i-am făcut de luni până miercuri au constat în întâlniri cu băncile, întâlniri cu clienţii mari ai Oltchimului pentru a aduce un capital de lucru pentru angajaţii de acolo. Am speranţa că ministrul Economiei, împreună cu ministrul de Finanţe vor asigura frontul, alături de domnul Vulpescu (n.red. şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu), care este, în momentul de faţă, coordonatorul acestei privatizări”, a explicat Pop. Ministrul a precizat că protestele nu fac altceva decât să „înrăutăţească situaţia companiei şi până la urmă a angajaţilor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS