17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, scos pe targă din sediul DNA Piteşti

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, scos pe targă din sediul DNA Piteşti

 Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost scos pe targă, marţi dimineaţă, din sediul DNA Piteşti, unde ajunsese în jurul orei 9.00, pentru audieri. O ambulanţă a ajuns la sediul DNA la aproximativ 45 de minute după ce Nicolescu a intrat la audieri, conform rtv.net. Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean din Piteşti, Nicolescu a fost diagnosticat cu „sindrom coronarian acut” şi „este exclus să mai fie acum audiat la DNA”.
Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, preşedintelui CJ Argeş i s-a făcut rău în biroul procurorilor, iar medicii au fost solicitaţi prin 112 să vină la sediul DNA.
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu (PSD), s-a prezentat, marţi, la DNA Piteşti, unde a fost citat după ce cu o zi în urmă au avut loc percheziţii la sediul CJ, el afirmând ironic că „probabil că a greşit la referendum când nu a obţinut prezenţă de 60 %, ci doar de 55 %”.
În cursul acestei zile, la DNA ar urma să se prezinte pentru audieri alţi cinci angajaţi ai Consiliului Judeţean Argeş.
Percheziţii ale procurorilor DNA au avut loc, luni dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Argeş, instituţie condusă de Constantin Nicolescu (PSD), care în 18 mai a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat că a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro în baza unor acte false.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS