11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 110 infracţiuni economice au fost depistate de poliţişti, în ultima săptămână

Peste 110 infracţiuni economice au fost depistate de poliţişti, în ultima săptămână

Un număr de 116 infracţiuni economice au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii din structurile de investigare a fraudelor, sub directa coordonare a Direcţiei de Investigare a Fraudelor din IGPR, informeză NewsIn, citându-i pe reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

De comiterea acestora sunt suspectate 98 de persoane. Dintre acestea, opt persoane sunt cercetate în şase dosare complexe, faptele comise având urmări deosebit de grave prin cuantumul prejudiciului sau al numărului mare de persoane implicate, mai spun cei de la IGPR.
Poliţiştii cercetează 68 de infracţiuni de evaziune fiscală, opt înşelăciuni în relaţiile comerciale, patru falsuri în înscrisuri, patru infracţiuni de delapidare, trei infracţiuni de neglijenţă în serviciu, şase infracţiuni de spălare de bani, prevăzute de Legea 656 din 2002, patru infracţiuni prevăzute de Codul vamal, 4 infracţiuni prevăzute de Legea nr.8 din 1996 privind drepturile de autor, trei infrcţiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale şi două infracţiuni prevăzute de Codul fiscal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS