9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal – Estonia - România, scor 0-2, în primul meci din preliminariile CM din 2014

Fotbal – Estonia – România, scor 0-2, în primul meci din preliminariile CM din 2014

Echipa naţională a României a debutat, vineri, cu o victorie în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, după ce a învins, scor 2-0 (0-0), în deplasare, reprezentativa Estoniei, într-o partidă disputată pe „A. Le Coq Arena“ din Tallinn. Golurile au fost marcate de Torje (’55) şi Ciprian Marica (’75).

România a deschis scorul în minutul 55 prin Gabriel Torje. Ciprian Marica a luat o acţiune proprie pe partea stângă, a ajuns în apropierea liniei de fund, de unde a centrat pe jos în faţa porţii, iar Torje a reluat din şase metri.

Aceiaşi jucători care au colaborat la primul gol, au combinat şi la faza celei de-a doua reuşite, însă de această dată Ciprian Marica a primit o pasă de la Gabriel Torje, iar atacantul lui Schalke a înscris cu un şut la colţul lung de la 14 metri.

 

Estonia – Romania 0-2 (0-0)
Stadion: “A. Le Coq Arena” – Tallinn.
Au marcat: Torje ’55, Marica ’75.
Cartonaşe galbene: Dmitrijev ’77 / Grozav ’45, Marica ’77.

Estonia: Pareiko – Jaager, Morozov, Klavan, Teniste – Dmitrijev, Vassiljev, Puri (Kink ’76), Vunk (Voskoboinikov ’61) – Ojamaa (Lindpere ’46), Oper.
Antrenor: Tarmo Ruutli.

România: Lobonţ – Măţel, Chiricheş, Goian (Găman ’92), Raţ – Bourceanu, Lazăr (Pintilii ’65) – Torje, Grozav, Tănase – Marica (Niculae ’84).

Antrenor: Victor Piţurcă.

Au arbitrat: M. Mazic – M. Ristic, I. Radojcic (Serbia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS