9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateWizz Air reduce cu 15% tarifele pentru toate zborurile rezervate miercuri

Wizz Air reduce cu 15% tarifele pentru toate zborurile rezervate miercuri

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est lansează o promoţie de o zi, reducând cu 15% tarifele pentru toate zborurile rezervate miercuri, informează Agerpres.ro, citând un comunicat al companiei. Pasagerii care vor rezerva bilete pentru cele peste 75 de destinaţii (57 de rute din România) vor beneficia de discount-ul de 15%, bucurându-se astfel de tarife şi mai accesibile.
Această promoţie de 15% continuă succesul ofertei speciale pentru membrii Wizz Xclusive Club şi este acum disponibilă, pentru o zi, tuturor pasagerilor.
‘Promoţia de 15% Wizz Air va oferi tuturor pasagerilor tarife şi mai accesibile, încât să poată beneficia de aceleaşi discount-uri oferite ocazional membrilor Wizz Xclusive Club. Îi îndemnăm pe vânătorii de chilipiruri şi pe cei atenţi la cheltuieli să rezerve repede pentru că promoţia de primăvară de 15% se va încheia la miezul nopţii de 5 septembrie’ a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.
Reducerea se aplică tarifelor zborurilor, incluzând taxele, şi este valabilă doar pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică serviciilor suplimentare (cum ar fi taxa de bagaj) şi taxei de rezervare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS