19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Transporturilor l-a demis pe directorul Companiei Aeroporturilor în urma situaţiei de pe Otopeni

Ministrul Transporturilor l-a demis pe directorul Companiei Aeroporturilor în urma situaţiei de pe Otopeni

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, l-a demis din funcţie pe directorul Companiei Aeroporturi Bucureşti, Cornel-Constantin Poteraşu, în urma situaţiei create pe Aeroportul Henri Coandă, informează agerpres.ro. Reprezentanţii Companiei Naţionale a Aeroporturilor Bucureşti au precizat că decizia survine ca urmare a problemei taximetriei ilegale de pe aeroport, care a determinat incidentul soldat cu uciderea unei tinere japoneze venită în practică în România. Atribuţiile de director general la CNAB vor fi preluate de Smadu Cristinel.
Situaţia generată de taximetria ilegală şi contextul în care pe Otopeni au avut loc diferite evenimente, cum este cel legat uciderea tinerei japoneze, au fost analizate, la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul Comitetului de Securitate Aeroportuară, care s-a desfăşurat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).
În urmă cu aproximativ două săptămâni, o tânără japoneză a fost acostată în Aeroportul „Henri Coandă”, urcată într-un taxi şi dusă până la marginea unei păduri din Corbeanca (lângă Bucureşti), unde a fost tâlhărită şi ucisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS