15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Fotbal: Ana Maria Prodan susţine că a fost contactată de autorităţile din Craiova pentru a muta echipa "U" Cluj în Bănie

Fotbal: Ana Maria Prodan susţine că a fost contactată de autorităţile din Craiova pentru a muta echipa „U” Cluj în Bănie

Finanţatorul principal al echipei Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, a anunțat că a fost contactată de autoritățile din Craiova pentru a muta formaţia ardeleană în Bănie, informează onlinesport.ro. Nemulțumită de condițiile care i-au fost oferite la Cluj, Ana Maria Prodan a amenințat că va muta echipa în zilele următoare.

Managerul „Șepcilor Roșii” are varianta Bistrița, însă a fost contactată și de oficiali din Craiova care i-au propus să transforme „U” Cluj în noua echipă a orașului din Bănie.
Ana Maria Prodan se declară încântată de această mutare și spune că se va întâlni zilele următoare cu Lia Olguța Vasilescu, primarul orașului Craiova, pentru a stabili toate detaliile.
În plus, Ana Maria Prodan mai afirmă că are și sprijinul suporterilor din Bănie, care i-au promis că vor adopta noua echipă.
„Am mii de mesaje de la craioveni care-mi cer să aduc echipa la Craiova. Mi s-a promis că voi jucă cu stadionul plin meci de meci”, a afirmat Ana Maria Prodan la televiziunea GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS