18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal – Liviu Ciobotariu: Cred în redresarea echipei, altfel nu veneam la Severin

Fotbal – Liviu Ciobotariu: Cred în redresarea echipei, altfel nu veneam la Severin

Din cauza rezultatelor slabe înregistrate în primele şase etape din Liga I, conducerea grupării CS Turnu Severin a decis să-l demită pe Marian Bondrea din funcţia de antrenor principal. „Profesorul“ va fi înlocuit cu Liviu Ciobotariu, fostul tehnician al lui Dinamo urmând să intre în „pâine“ începând de astăzi.

Liviu Ciobotariu a afirmat că speră să aducă echipa de la Dunăre pe linia de plutire, mărturisind că nu-i va păstra în staff-ul său pe Jerry Gane şi Tibi Lung, doar Florin Pârvu urmând să continue alături de el. „Aşa este, voi prelua Severinul. Mâine la ora 18.00 voi susţine primul antrenament. Nu am discutat încă despre obiectiv, dar e clar că va fi salvarea de la retrogradare. Nu-i păstrez pe Jerry Gane şi pe Tibi Lung, doar Florin Pârvu va rămâne la echipă. Eu voi veni cu un secund, Gigi Niţu, şi cu un preparator fizic, asupra căruia nu m-am decis deocamdată. Cred în redresarea acestei echipe, altfel nu mai veneam“, a spus „Ciobi“, pentru GdS.

Liviu Ciobotariu a mai fost în „cărţi“ la echipa din Severin şi în urmă cu un an, dar a fost promovat la echipa mare a lui Dinamo, iar banca tehnică a oltenilor a fost preluată de Cosmin Bodea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS