22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Mehedinţi: Accident mortal pe DE 70

Mehedinţi: Accident mortal pe DE 70

O femeie de 30 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie, după ce a făcut o depăşire neregulamentară, lovindu-se frontal cu un autoturism care circula din sens opus. Accidentul a avut loc la sfârşitul acestei săptămâni, pe un viaduct al DE 70 din Mehedinţi, în localitatea Gura Văii.

Victima de 30 de ani se afla la volanul unui Cielo şi, grăbindu-se către destinaţie, a ieşit din coloana de maşini şi a efectuat o depăşire periculoasă, izbindu-se frontal cu o autoutilitară la volanul căreia se afla tot o femeie.
Pompierii de la Descarcerare au acţionat pentru scoaterea celor două victime dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor, însă pentru femeia de 30 de ani nu s-a mai putut face nimic. Femeia din autoutilitară a scăpat cu câteva răni uşoare, dar a fost transportată la spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale. Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers, coloanele de maşini întinzându-se pe mai bine de 4 kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS