17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePDL acuză USL că intenţionează să scoată din listele electorale 2,5 milioane de români

PDL acuză USL că intenţionează să scoată din listele electorale 2,5 milioane de români

Deputatul PDL Cristian Boureanu a acuzat astăzi USL că intenţionează să scoată din listele electorale 2,5 milioane de români şi face un apel către Ministerul de Interne, el menţionând că PDL face plângeri penale împotriva lui Victor Ponta, Radu Stroe şi Mircea Duşa în acest caz, informează realitatea.net.

„Se încearcă dezinformarea Curţii Constituţionale”, a spus Boureanu, precizând că se pregăteşte o fraudă majoră.
„Cerem tuturor funcţionarilor din MAi de bună-credinţă să lămurească următoarele aspecte: a sesizat existenţa unor presiuni pentru micşorarea listelor electorale? Dacă da, cine le-a făcut? Să facă precizări privind cadrul legal utilizat pentru actualizarea listelor electorale, privind documentele legale necesare radierii unei persoane de pe listele elect şi privind sancţiunile la care se supun primarii şi funcţionarii care elimină abuziv persoane din listele electorale”, a declarat Boureanu.
Ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, a declarat, astăzi, referitor la actualizarea listelor electorale, că s-au primit toate datele din teritoriu şi că acestea sunt de natură să răstoarne situaţia de la Curtea Constituţională (CC) în legătură cu referendumul din 29 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS