17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor 2011 se va reuni mâine la MAI

Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor 2011 se va reuni mâine la MAI

Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011 se va reuni mâine la ora 13,00, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, informează Agerpres. Lucrările Comisiei vor fi conduse de ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, în calitate de preşedinte al acesteia.

Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor este compusă din reprezentanţi ai ministerelor, conform Legii nr. 5 din 9 ianuarie 2008 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 36/2007 privind efectuarea recensământului populaţiei şi al locuinţelor din România în anul 2011.
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a anunţat pe 14 august, într-un briefing de presă susţinut după şedinţa Comisiei, că dintre cele 38 de milioane de fişe de recensământ au fost prelucrate până la acel moment 48%.
Duşa a menţionat că a solicitat ministerelor care fac parte din comisie şi care vor avea în vedere în strategiile economice pe care le vor elabora în anii următori rezultatele la recensământ să-i prezinte un punct de vedere legat de analiza pe care o fac pe baza acestor date preliminare.
El a reafirmat că listele electorale nu au nicio legătură cu efectuarea recensământului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS