21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Accidente în Craiova

Primul dintre acestea a fost produs vineri, în jurul orei 12.00, de Cornel Nicolăescu, de 68 de ani, din localitate, care conducea un autoturism Opel Astra pe strada 1 Decembrie 1918. Ajuns la trecerea pentru pietoni situată la intersecţia cu strada Doljului, nu i-a acordat prioritate Augustinei Nistor, de 78 de ani, din Craiova, care traversa strada pe trecerea de pietoni.
La ora 16.50 s-a înregistrat un alt accident pe bulevardul George Enescu. Alin Niţă, de 20 de ani, din comuna Greceşti, judeţul Dolj, care se deplasa cu un motoscuter, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul Volkswagen Golf din faţa sa, condus de Cristian Filip, de 22 de ani, din Craiova, intrând în coliziune cu acesta. În urma coliziunii, s-au ales cu răni uşoare atât scuteristul, cât şi Alina Roşianu, de 19 ani, pasageră pe vehiculul cu două roţi.
Seara, în jurul orei 19.45, s-a produs un accident şi pe Calea Severinului, la semafoarele din dreptul hipermarketului Succes. Potrivit poliţiştilor, Marin Anca, de 24 de ani, din comuna Malu Mare, aflat la volanul unui BMW, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşu a semaforului, intrând în coliziune cu autoturismul Skoda condus de Iuliana Țîru, de 41 de ani, din Craiova. În urma coliziunii a fost rănit uşor Aurel Brotac, de 32 de ani, din Malu Mare, pasager în BMW.
Un al patrulea eveniment rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, s-a petrecut joi la marginea municipiului. În jurul orei 15.00, pe DN 56, în afara localităţii Branişte, Marian Păleştea, de 44 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Dacia dinspre Craiova către Calafat, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul Volkswagen al lui Marian Goagă, care se deplasa în faţa sa în aceeaşi direcţie de mers şi oprise în coloana aflată în aşteptare la semafor. Dacia a intrat în coliziune cu Volkswagenul, iar impactul a fost atât de puternic, încât maşina germană a fost proiectată în Opelul din faţa sa, staţionat la rândul său la semafor. În urma acestei coliziuni în lanţ, a fost rănit grav Daniel Niţă, de 40 de ani, din comuna Roşiile, judeţul Vâlcea, pasager în Dacie pe locul din dreapta spate.
Adrian Dinu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS