17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Serverele de stocare a informaţiilor fiscale ale DGFP au avut avarii minore în urma incendiulul

Olt: Serverele de stocare a informaţiilor fiscale ale DGFP au avut avarii minore în urma incendiulul

Serverele de stocare a informaţiilor fiscale ale Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) a judeţului Olt au suferit avarii minore în urma incediului produs azi-dimineaţă, dar datele contribuabililor nu au fost afectate, se arată într-un comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

„Incendiul s-a produs ca urmare a unei defecţiuni la reţeaua electrică a clădirii. În urma incidentului, serverele de stocare a informaţiilor fiscale au suferit avarii minore, urmând ca specialiştii să se ocupe de întreţinerea acestora şi să facă demersurile necesare pentru repunerea lor rapidă în funcţiune, se arată în comunicat.
„Am fost informat cu privire la incidentul produs în această dimineaţă la sediul DGFP Olt. În acest moment ne preocupă funcţionarea normală a instituţiei şi repunerea rapidă în funcţiune a echipamentelor de stocare, astfel încât activităţile contribuabililor să nu fie afectate”, a declarat preşedintele ANAF, Şerban Pop, citat de Agerpres..
În urma incidentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. Incendiul a izbucnit la etajul doi al clădirii, în sala serverelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS