14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndronescu: Pregătirile pentru noul an şcolar sunt în grafic

Andronescu: Pregătirile pentru noul an şcolar sunt în grafic

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat astăzi, după o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali, că pregătirile pentru noul an şcolar, care va începe la data de 10 septembrie, sunt în grafic.

„Astăzi am avut videoconferinţă cu toate inspectoratele şcolare pe subiectele de interes pentru pregătirea anului şcolar şi în principal sunt trei obiective majore. Unul se leagă de clasa pregătitoare, în ce măsură inspectoratele şcolare pot să ne dea săptămânal un raport în legătură cu mobilierul care trebuie să ajungă în clasele în care vor învăţa aceşti copii, iar un altul urmăreşte pregătirea infrastructurii şcolare din toate punctele de vedere, altfel spus igienizarea şcolii în vederea deschiderii anului şcolar. De asemenea, ne interesează acoperirea cu profesori a normelor didactice. Suntem deocamdată în grafic”, a spus Andronescu citată de NewsIn.
Potrivit ministrului Educaţiei, astfel de videoconferinţe cu inspectorii şcolari generali vor avea loc săptămânal până la începerea noului an şcolar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS