0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Actualitate Comunele Leleşti şi Săcelu, în vizorul DNA

Comunele Leleşti şi Săcelu, în vizorul DNA

-

După ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au fost prezenţi săptămâna trecută în comuna gorjeană Dragoteşti pentru a verifica listele electorale, în vizorul anchetatorilor au intrat şi localităţile Leleşti şi Săcelu.
„Am auzit şi eu că o să vină procurorii DNA. Nu ştiu de ce nu îi întreabă pe preşedinţii secţiilor de votare şi nu pe primari pentru că ei au fost plătiţi pentru munca asta. La Rasoviţa a fost o problemă. Pe listă au fost 160 şi au votat 161. Au fost 120 din sat şi 41 din afară. Cei din afară sunt din Târgu Jiu şi au case la Rasoviţa. Vin mereu la sfârşit de săptămână, dar au domiciliul la Târgu Jiu. Eu nu am fost ca Mazăre să-i duc cu boata la vot“, a declarat primarul Marian Rotaru, edilul din Leleşti. O altă comună din Gorj care este vizată de procurorii DNA e Săcelu. Primarul din Săcelu, Florin Jurebie, a declarat că nu ştie de vreo verificare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi că în comună au votat mai mulţi cetăţeni din afara localităţii, întrucât în perioada de vară numărul turiştilor creşte, datorită staţiunii balneoclimaterice. O altă comună în care sunt aşteptaţi reprezentanţii DNA este şi Slivileşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...