20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomânia, locul 26 la Jocurile Olimpice de la Londra, cu câteva ore înainte de ceremonia de închidere

România, locul 26 la Jocurile Olimpice de la Londra, cu câteva ore înainte de ceremonia de închidere

România se află, duminică, pe locul 26 în clasamentul pe medalii al Jocurilor Olimpice de la Londra, cu câteva ore înainte de ceremonia de închidere a evenimentului sportiv, având în palmares nouă medalii obținute la discipline precum judo, tir, gimnastică, haltere și sabie.
România a fost reprezentată la 15 discipline sportive olimpice, respectiv la atletism, box, canotaj, ciclism, gimnastică, haltere, judo, kaiac-canoe, lupte, nataţie, polo, scrimă, tenis, tenis de masă şi tir.
Astfel, cu câteva ore înainte de încheierea Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, Statele Unite ale Americii fiind pe locul întâi cu 102 medalii obţinute, China pe locul al doilea cu 87 medalii şi Marea Britanie se află cu 29 de medalii câştigate pe locul al treilea.
Gimnasta Sandra Izbaşa va purta drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, care va avea loc duminică, la ora 23.00, ora României.
Echipa olimpică a României se va întoarce în ţară luni, 13 august, şi va fi primită la Salonul Prezidenţial al Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” din Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS