9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoştaşii pichetează sediul CNPR

Poştaşii pichetează sediul CNPR

Circa 100 de poştaşi sunt aşteptaţi astăzi, între orele 9.00 şi 11.00, la un pichet organizat de Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) în faţă sediului Companiei Naţionale Poşta Română, informează Agerpres.

Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), organizaţie sindicală cu peste 26.000 de membri, a anunţat ieri că va declanşa acţiuni de protest în toată ţară, în perioada 10-27 august 2012, din cauza managementului defectuos înregistrat în ultimii ani la Compania Naţională Poşta Română.
Protestul sindicaliştilor va continua pe 13 august cu pichete în toate judeţele din fosta regională Iaşi, 14 august – Galaţi, 17 august – în judeţele din fosta regională Cluj, 20 august – în judeţele din fosta regională Braşov, 22 august – în judeţele din fosta regională Ploieşti, 23 august – în judeţe din fosta regională Constanţa, 24 august – în judeţele din fosta regională Craiova şi 27 august – în judeţele din fosta regională Timişoara.
Preşedintele SLPR, Matei Brătianu, a anunţat că de la mijlocul lunii septembrie vor demara şi alte acţiuni de protest care pot fi şi de încetare a lucrului în oficiile poştale, dacă nu vor fi luate în considerare doleanţele lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS