11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Jandarmii asigură ordinea la „Sărbătoarea Pinului” din comuna Vela

Dolj: Jandarmii asigură ordinea la „Sărbătoarea Pinului” din comuna Vela

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj împreună cu lucrători ai I.P.J. Dolj şi I.S.U. Dolj, vor asigura, duminică, între orele 14.00-21.00, măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestării organizate şi desfăşurate în Pădurea Ştiubeiului din localitatea Vela, cu ocazia sărbătorii câmpeneşti „Sărbătoarea Pinului”. 

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale, precum şi rezolvarea altor situaţii neprevăzute.
Jandarmii doljeni îi sfătuiesc pe participanţii la această manifestare să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori, să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS