11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFlorin Georgescu: Structura şi politicile aplicabile în bugetul pe 2013 vor fi discutate cu FMI în noiembrie-decembrie

Florin Georgescu: Structura şi politicile aplicabile în bugetul pe 2013 vor fi discutate cu FMI în noiembrie-decembrie

Structura şi politicile aplicabile în bugetul pe anul 2013 vor fi discutate în detaliu cu Fondul Monetar Internaţional /FMI/ la următoarea misiune de evaluare, la sfârşitul lunii noiembrie – începutul lunii decembrie, a declarat azi, la Palatul Victoria, ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu, citat de agerpres.ro.
‘Misiunea comună a Comisiei Europene, FMI şi Băncii Mondiale (cea în desfăşurare – n.a.) are ca obiectiv evaluarea modului de respectare a angajamentelor din acordul cu aceste trei instituţii la data de 30 iunie 2012. Pentru 30 septembrie va fi o nouă misiune, undeva în jurul sfârşitului lunii noiembrie – începutului lunii decembrie, când se vor discuta în detaliu structura şi politicile aplicabile în bugetul pe 2013’, a afirmat oficialul MFP.
El a adăugat că, la această rundă de negocieri, discuţiile au vizat ceea ce s-a realizat până la finalul primului semestru din 2012 şi obiectivele pe care şi le asumă autorităţile până la data de 30 septembrie 2012.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS