Acasă Actualitate Tir făcut scrum pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Tir făcut scrum pe Autostrada Bucureşti – Piteşti

-

Un tir plin cu alimente a ars complet azi noapte pe autostrada Bucureşti – Piteşti, după şoferul acestuia a încercat să evite un câine, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Camionul a luat foc. Şoferul a scăpat teafăr, dar marfa s-a făcut scrum.
„Un animal a traversat pe partea aia acolo. Am evitat şi am ieşit. Am tras de volan să-l evit şi am dat în parapeţi. Au bubuit cauciucurile şi după aia m-a băgat în şant”, a declarat Ioan Butnaru, şoferul. Şoferii care erau în spate nu au avut cum să ajute pentru că flăcările care au cuprins tirul erau foarte mari. Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au stins flăcările, dar nimic nu a mai putut fi salvat.
Din cauza incidentului traficul pe autostrada A1 a fost blocat mai bine de două ore. Coloanele de maşini s-au întins pe cel puţin cinci kilometri pe ambele sensuri. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

Universitatea II Craiova susţine miercuri cel de-al şaselea joc de verificare din această iarnă. Acesta este totodată ultimul test înaintea reluării campionatului...