Acasă Actualitate Percheziţii în Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări acuzate de evaziune fiscală

Percheziţii în Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări acuzate de evaziune fiscală

-

Nouă percheziţii au fost efectuate în această dimineaţă, în Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări suspectate de evaziune fiscală, fals şi uz de fals, prejudiciul în acest caz fiind estimat la aproape 350.000 de euro.
La percheziţii participă poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor sector 3 şi de la Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă.
Potrivit Poliţiei, membrii grupării falsificau facturi fiscale pe care le vindeau unor societăţi comerciale cu domeniul de activitate în vânzarea de materiale de construcţii. Societăţile respective introduceau aceste facturi în contabilitate pentru a-şi deduce TVA-ul şi impozitul pe profit, prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului, cu peste 350.000 de euro.
Până în acest moment, poliţiştii au găsit la domiciliile percheziţionate mai multe facturi şi ştampile false. Suspecţii vor fi conduşi la sediul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 3 pentru audieri şi continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....