Acasă Actualitate Crin Antonescu se întâlneşte cu delegaţia FMI

Crin Antonescu se întâlneşte cu delegaţia FMI

-

Preşedintele interimar Crin Antonescu se va întâlni astăzi, la Palatul Cotroceni, cu membrii delegaţiei FMI în România, unde de la ora 11.00, experții internaționali vor discuta despre a şasea evaluare a acordului de tip preventiv încheiat anul trecut.
O delegaţie comună FMI, CE şi Banca Mondială se află la Bucureşti în această perioadă, iar partea română intenționează să discute și despre posibilitatea încheierii unui nou acord de tip preventiv, începând cu 2014. Misiunea FMI se va încheia pe 13 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...