Acasă Actualitate Ambasadorul SUA s-a întâlnit cu Ponta, la Guvern

Ambasadorul SUA s-a întâlnit cu Ponta, la Guvern

-

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a avut, azi- dimineaţă, o întâlnire cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria, informează realitatea.net.

Potrivit unor surse oficiale, întâlnirea face parte din seria întrevederilor periodice pe care le au ambasadorii cu oficialii români. Precedenta întâlnire dintre premierul Victor Ponta şi ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a avut loc în 2 iulie.
Mark Gitenstein a fost, ieri, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, unde s-a întâlnit cu ministrul demisionar Ioan Rus, a declarat, pentru „Gândul”, Biroul de presă al misiunii SUA la Bucureşti.
Ambasada Statelor Unite a subliniat că Gitenstein se întâlneşte des cu oficialii români, iar vizita de ieri, chiar dacă a avut loc în ziua demisiei lui Rus, „nu a fost cu nimic diferită” de celelalte efectuate până în prezent.

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...