17.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Jandarmi înaintaţi în grad, la termen

Olt: Jandarmi înaintaţi în grad, la termen

96 cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au fost înaintate astăzi în grad.
9 ofiţeri şi 87 subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Olt, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2012, au fost înaintaţi în gradul următor, la termen.
Activitatea prilejuită de acest eveniment a debutat cu citirea Extrasului din Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor de înaintare în gradul următor a ofiţerilor jandarmi, precum şi a Ordinului Inspectorului Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt de înaintare în gradul următor a subofiţerilor jandarmi. În prezenţa colegilor, ofiţerilor şi subofiţerilor avansaţi li s-au înmânat noile grade de către inspectorul şef al I.J.J. Olt, colonelul Tudor-Dorel DREJOI, care i-a felicitat şi le-a urat succes în activitate.
Au fost înaintaţi la gradul de locotenent colonel -3 ofiţeri, la gradul de maior – 3 ofiţeri, la gradul de căpitan – 3 ofiţeri, la gradul de plutonier adjutant şef – 8 subofiţeri, la gradul de plutonier adjutant –6 subofiţeri, la gradul de plutonier major – 65 de subofiţeri şi la gradul de plutonier – 8 subofiţeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS