20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea Bucureşti amână cazul Ponta

Universitatea Bucureşti amână cazul Ponta

Universitatea din București a amânat pentru luna septembrie luarea unei decizii în ceea ce privește trimiterea unei propuneri către Ministerul Educației de retragere a diplomei de doctor prim-ministrului Victor Ponta. Ieri, Senatul Universității București a fost convocat într-o ședință extraordinară pentru a decide ce se întâmplă mai departe cu verdictul „Victor Ponta a plagiat“, pe care Comisia de Etică a Universității l-a anunțat pe 20 iulie.  
La ședința de ieri nu a fost întrunit cvorumul necesar, așa că nici o decizie nu a fost luată, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanții Universității din București. Potrivit acestora, Senatul Universității din București se va întruni în luna septembrie pentru a decide dacă îi va propune ministrului educației să-i retragă diploma de doctor lui Victor Ponta.  
Amintim că vineri, 20 iulie, Universitatea din București a anunțat oficial că „Victor Ponta a plagiat“, după ce Comisia de Etică a universității a analizat teza de doctor a prim-ministrului. Potrivit raportului Universității din București, „elemente de plagiat pot fi identificate în 115 pagini din cele 297 de pagini“ ale tezei de doctorat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS