25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcurorii ar putea să-i prezinte lui Vîntu acuzaţiile în cazul Petromservice în format electronic

Procurorii ar putea să-i prezinte lui Vîntu acuzaţiile în cazul Petromservice în format electronic

Procurorii ar putea să îi prezinte lui Sorin Ovidiu Vîntu, aflat la Penitenciarul Rahova, materialul de urmărire penală în cazul Petromservice în format electronic, ţinând cont de volumul dosarului şi de starea de sănătate a omului de afaceri.

„Trebuie găsită o modalitate pentru a-i prezenta materialul de urmărire penală domnului Vîntu, repectiv cele 55 de volume. Cel mai probabil acestea vor fi puse în format electronic şi transmise la penitenciar pe un calculator care să aibă doar materialul de prezentare şi nimic altceva”, au declarat pentru NewsIn reprezentanţii Parchetului General.
Sorin Ovidiu Vîntu a fost adus astăzi la Parchetul General pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală din dosarul Petromservice, potrivit Realitatea TV.
Omul de afaceri se află încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS