19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdrian Petrişor Brotac, victima accidentului de la Mamaia

Adrian Petrişor Brotac, victima accidentului de la Mamaia

Adrian Petrișor Brotac, de 30 de ani, din Craiova este victima accidentului petrecut în această dimineaţă la ieşirea din staţiunea Mamaia. Celelalte trei persoane rănite în accident sunt: Florin Tudor, de 24 de ani, pasager pe locul din dreapta față, Georgiana Gingărașu, de 27 de ani, și Ligia Gingărașu, de 23 de ani, aflate pe bancheta din spate a autoturismului Porsche Carrera, cu numere de înmatriculare DJ 043171.
În curba din dreptul Mamaia Sat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit violent de un stâlp de iluminat public de pe marginea drumului.
La faţa locului au ajuns echipaje SMURD şi Descarcerarea, pentru scoaterea victimelor din maşină. Medicii nu au mai putut face nimic pentru şofer, care a murit la faţa locului. Alte trei victime, un bărbat şi două femei, au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.
Potrivit martorilor, bolidul rula cu viteză, iar cei patru petrecuseră până dimineaţă într-un club din Mamaia. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu ce viteză rula şoferul craiovean şi dacă înainte de a se urca la volan a consumat alcool sau droguri. Șoferul era patronul unui cazino din Craiova și a avut permisul suspendat de două ori pentru viteză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS