12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Două victime, după ce un BMW înmatriculat în Bulgaria nu a dat prioritate unei motociclete

Craiova: Două victime, după ce un BMW înmatriculat în Bulgaria nu a dat prioritate unei motociclete

Doi tineri care circulau cu o motocicletă pe strada Severinului, dinspre Casa Tineretului către Hanul Craioviţa, au fost răniţi grav cu câteva minute în urmă, după ce au lovit în plin un BMW înmatriculat în Bulgaria. Maşina a ieşit de pe strada Tufănele pentru a vira la stânga, către Real, şi nu a acordat prioritate motocicletei. Vehiculul pe două roţi a lovit maşina în roata stânga faţă. În urma impactului extrem de violent, tinerii au fost aruncaţi peste maşină, iar motocicleta a luat foc.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială de pompieri care să stingă incendiul, maşina de descarcerare şi mai multe ambulanţe. Tânăra care era pasageră pe motocicletă a fost transportată prima la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar cu câteva minute în urmă a fost dus la spital de un echipaj SMURD şi tânărul care conducea motocicleta.

Poliţia rutieră face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs accidentul, stabilind din primele cercetări că vinovat este şoferul BMW-ului, pentru neacordare de prioritate motocicletei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS