19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRazie a poliţiştilor craioveni în mediul rural

Razie a poliţiştilor craioveni în mediul rural

Poliţiştii craioveni au organizat noaptea trecută o razie în localităţile din mediul rural având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a celor prin care se pune în pericol siguranţa traficului rutier.

La activităţi au participat 186 efective, dintre care poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, investigaţii criminale, poliţie rutieră, economic dar şi jandarmi din cadrjul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj.
Au fost verificate 34 unități de alimentație publică (baruri, cluburi, casino-uri), oamenii legii fiind prezenţi şi în 21 locuri şi medii cunoscute cu risc criminogen.
În trafic au fost instituite 12 filtre auto, ocazie cu care au fost verificate aproximativ 75 autovehicule, fiind astfel legitimate peste 300 persoane, dintre care 32 au fost controlare sumar de arme albe, iar alte 29 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări.
Poliţiştii au întocmit pentru cele 9 fapte penale constatate acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale, iar pentru cele 169 abateri de natură contravenţională au fost aplicate sancţiuni în valoare de 88.460 lei. Au fost aplicate 161 de amenzi.
De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare au fost retrase şi au fost confiscate bunuri în valoare totală de 706 lei pentru care nu au putut fi prezentate acte de provenienţă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS