20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMăsuri pentru minimizarea efectelor aplicări restricțiilor de circulație în nouă județe

Măsuri pentru minimizarea efectelor aplicări restricțiilor de circulație în nouă județe

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) va întreprinde toate măsurile necesare minimizării efectelor generate de neutilizarea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi în ceea ce privește rovinieta, ca urmare a restricțiilor temporare aplicate în nouă județe , printre care şi Dolj, pentru vehiculele de peste 7,5 tone, informează NewsIn.

”CNADNR va întreprinde toate măsurile necesare minimizării efectelor generate de neutilizarea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi în ceea ce priveşte achitarea tarifului de utilizare (rovinieta). În cursul zilei de 04.07.2012 va fi publicată procedura prin care se asigură utilizatorilor minimizarea efectelor negative sus-menţionate”, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale.
Măsura privind interzicerea circulației pe drumurile naţionale a vehiculelor masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone se va aplica în perioada 4-6 iulie, între orele 11.00 și 20.00, în judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Alba, Hunedoara, Timiş, Caraş Severin, Mehedinţi şi Dolj.
”CNADNR-SA a informat Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier cu privire la restricţia instituită, în vederea aplicării legislaţiei în vigoare privind respectarea timpilor de odihnă şi conducere. CNADNR-SA, ISCTR, Direcţia Poliţiei Rutiere şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră vor colabora astfel încât să fie asigurată circulaţia rutieră în condiţii de siguranţă şi în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare”, se mai spune în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS