22.3 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Şapte persoane au fost duse la poliţie în urma percheziţiilor de astăzi

Craiova: Şapte persoane au fost duse la poliţie în urma percheziţiilor de astăzi

Şapte persoane au fost duse la poliţie în urma percheziţiilor efectuate astăzi de poliţiştii doljeni la locuinţele unor craioveni suspectaţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă.

Aceştia sunt Florin S., 25 de ani, Marius T., 28 de ani, Sorin P., 31 de ani, Dan P., 20 de ani, Cătălin D., 30 de ani, Virgil S., 20 de ani, Florin S., 23 de ani, toţi din Craiova.
Cercetările efectuate au stabilit faptul că, în noaptea de 11 spre 12 iunie, în jurul orei 22.30, în Craiova, membrii grupului infracţional l-au agresat pe Remus S. din localitate, producându-i leziuni cu violenţă ce au necesitat 55 zile îngrijiri medicale şi au produs scandal public pe o stradă din Craiova, având asupra lor arme albe (cuţite, săbii, bâte).
De asemenea, Mădălin C, 26 de ani, Cristian D, 22 de ani și Ştefan C, 22 de ani, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor menţionate mai sus sunt deja reţinuţi pe bază de ordonanță de către DIICOT – Craiova, din ziua de ieri.
Faţă de membrii grupului infracţional se efectuează cercetări şi s-a început urmărirea penală sub aspectul infracţiunilor de vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port fără drept de armă albă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS