11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai mulţi poliţişti români participă în această vară la acţiuni de patrulare pe litoralul bulgăresc

Mai mulţi poliţişti români participă în această vară la acţiuni de patrulare pe litoralul bulgăresc

Mai mulţi poliţişti români vor desfăşura activităţi comune de ordine şi siguranţă publică, alături de poliţişti bulgari, pe litoralul bulgăresc, în perioada 1 iulie – 31 august 2012, informează Poliţia Română, citată de NewsIn.

Astfel, în conformitate cu Acordul de cooperare poliţienească internaţională dintre România şi Bulgaria, în staţiunile Albena şi Nisipurile de Aur, din Bulgaria, vor acţiona patrule comune de poliţişti români şi bulgari.
Misiunile de patrulare se vor desfăşura în trei perioade, respectiv 1- 20 iulie, 21– iulie – 10 august şi 11 – 31 august 2012, pentru fiecare etapă fiind desemnaţi câte doi poliţişti români.
„Este al treilea an în care se organizează asemenea misiuni, activităţile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiştilor români care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct poliţiştilor români pentru soluţionarea unor probleme, deşi se aflau pe teritoriul altui stat”, se afirmă într-un comunicat al Poliţiei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS