16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞedinţă cu scandal în comuna Gogoşu

Şedinţă cu scandal în comuna Gogoşu

Gogoşu este, cel mai probabil, ultima comună din ţară care abia de vineri, 29 iunie, are primar şi consiliu local. Fostul primar Gheorghe Haneş a încercat de mai multe ori să tergiverseze lucrurile şi să-i scoată pe cetăţeni în stradă, instigându-i împotriva celui care a câştigat alegerile. Vineri a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiei pentru calmarea spiritelor. După ce fostul primar a fost scos cu forţa afară din sala de şedinţă şi uşa a fost încuiată cu cheia, consilierii s-au adunat şi a fost validat noul primar.
„Dat fiind faptul că aleşii locali s-au adunat şi a fost constituit cvorumul, consiliul local a fost validat, iar noul primar a preluat mandatul pentru următorii patru ani. Sigur, şedinţa nu a fost lipsită de incidente. Sperăm însă ca de acum înainte toată lumea să se înţeleagă şi să nu mai existe astfel de probleme“, a spus reprezentantul Prefecturii Mehedinţi.
După ce a depus jurământul, noul edil poate spune că a depăşit cel mai greu moment de la preluarea mandatului, însă se aşteaptă să mai aibă parte şi de alte surprize.
„Mă bucur că am reuşit să îmi depun jurământul şi să putem valida consiliul local, mă bucur că de acum înainte ne vom putea începe treaba. Avem multe de făcut, le-am promis oamenilor că voi demara proiecte, voi atrage fonduri şi voi face tot posibilul să fie bine. Din păcate, domnul Haneş nu a înţeles că a pierdut şi că acum este un simplu alegător care nu are nici un drept să vină şi să conteste rezultatul alegerilor“, a declarat Jean Rogoveanu, noul primar din Gogoşu.
Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS